Markensgate 8

Markensgate 8 er et bygningskompleks bestående av ca. 5 000 m² kontor- og butikklokaler sentralt plassert i Kvadraturen. Bygget ligger på byens kanskje mest sentrale hjørne. Her krysser bil og fot trafikk hverandre i Markens og Dronningens gate.

Som mange andre bygninger i Kvadraturen er det mye historie i veggene her. Glassmagasinet er en av byens mest kjente bygninger, med lang historie og sterk identitet. Christianssand Glasmagasin hadde sitt tilholdssted i Markensgate 8 helt siden bygningen ble gjenoppbygd etter den store bybrannen i 1892. Bygningsmassen har blitt vedlikeholdt og pusset opp flere ganger gjennom årene. Siste gang i 2009, da det ble gjort en total renovering av eksisterende lokaler, og nytt tilbygg/påbygg i to etasjer. Påbygget i de to øverste etasjene høy standard, med innredning i glass, og bygget kan skreddersys etter leietakers behov.

Lyst og trivelig møterom
Lyst og trivelig møterom

Markensgate har de siste 5-10 år befestet sin stilling. Store prosjekter som Sandens, Postgården, Slottet og ulike utvendige forskjønningsprosjekter har styrket Markensgates posisjon. Området har en tiltalende blanding av forretninger, kontorer, serveringssteder og servicefunksjoner. De fleste av byens banker er lokalisert i dette området. Markensgate har et pulserende gateliv, spesielt i sommerhalvåret. Nærheten til Nupen-parken og Fiskebrygga gir muligheter for rekreasjon og møtevirksomhet i hyggelige omgivelser. Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten, samt gangavstand til alle byens fasiliteter.

Nøkkelinfo

StedKristiansand
AdresseMarkensgate 8
4611 Kristiansand
KontaktTerje Mykland
+ 47 90 92 42 80
terje.mykland@goddriv.no
PlanPlan 1
Plan 2
Plan 3
Plan 4
Plan 5
ProspektProspekt butikklokaler
Prospekt kontorlokaler
Finn.noSe annonse på finn.no