Sørlandstunet – midt i parken, midt i Agder!

Tunet ligger strategisk plassert midt i Sørlandsparken, og dermed midt i Agder. Her finner du en rekke forretninger, serveringssteder, kontorer og virksomheter som spenner fra entreprenører til bilvask, fra kontormøbler til datastøtte. Tunet består totalt sett av ca 30 000 m² med bygningsmasse. Videre er det godkjent bygget ut et nybygg med totalt rundt 10 000 m².

Sørlandstunet er strategisk plassert i Sørlandsparken, med ”Sørlandssenteret” som nærmeste nabo. Sammen danner de portalen til Sørlandsparken for besøkende fra Kristiansand. I umiddelbar nærhet finnes også Avenyen. Det er bussholdeplass til Metrolinjen rett utenfor døra, med meget bra busstilbud. Videre er det alltid en ledig parkeringsplass rett på utsiden, helt gratis.

Tunet består av frittstående forretninger med felles profilering og parkering. Her er typiske fagforretninger som ikke nødvendigvis passer inn i et stort kjøpesenter.

Siste byggetrinn av tunet er under planlegging. Det kan bygges inntil 10 500 m² fordelt over tre etasjer. Dette blir noen av de meste eksponerte lokalene i hele Sørlandsparken, med fasade rett mot hovedatkomsten til parken. Disse er Siste byggetrinn vil fullføre omvandlingen av «tunet» som er gjort over de siste år.

Ta kontakt med oss for leie av lokaler.

Nøkkelinfo

StedKristiansand
AdresseSørlandsparken
KontaktTerje Mykland
+ 47 90 92 42 80
terje.mykland@goddriv.no
Finn.noSe annonse på finn.no

Kart